Unanswered topicsActive topics

adidas pod s3.1 zwart

All discussion related topics on how to apply for PR, WP, SP, Long Term Visit Pass. Finding new job, agents to help in your search for a job
Post Reply
5t7c23cx
Posts: 3
Joined: Wed Jan 05, 2022 3:43 am

adidas pod s3.1 zwart

Post by 5t7c23cx » Wed Jan 05, 2022 3:45 am

Image
Adidas Originals is doorgegaan met het uitbrengen van nieuwe POD-kleurstellingen, en deze keer komt het in een klassieke tweekleurige optie. adidas schoenen dames Het bovenwerk maakt gebruik van een gebreide textielconstructie, versterkt door structurele overlays en afgewerkt met een hiellipje met merklogo en het iconische Three Stripes-merkteken.

De zool, die in het wit wordt geleverd, maakt gebruik van EVA- en BOOST-technologie, gecombineerd met een duurzame rubberen buitenzool. adidas pod s3.1 zwart Naast deze release heeft het merk ook een documentaire uitgebracht waarin wordt gekeken naar het maken van de schoen, waarbij verschillende prominente adidas-medewerkers praten over het proces achter de creatie.

Als een soort lifestyle-opvolger van de adidas NMD R1 is de adidas POD s3.1 de walkfootjoy afgelopen maanden opgedoken in nieuwe stijlen, zowel eenvoudig als complex. Nu treedt de POD opnieuw in de voetsporen van de adidas NMD - dit keer met een gebreid patroon met retrothema op het bovenwerk dat doet denken aan een andere geliefde Trefoil Brand-sneaker: de Ultra Boost.

Deze nieuwe POD's hebben een helder "Shock Rood" voor hun gebreide bovenwerk en zijn voorzien van perforaties rond de toebox, middenvoet en hiel voor een ademende stijl die waarschijnlijk net zo goed aanvoelt als hij eruit ziet. Een ton-sur-ton afbeelding met drie strepen op de nieuwste adidas schoenen middenvoet en kleine witte teksthits zorgen voor contrast, terwijl een tweedelige witte tussenzool - Boost in de hiel, EVA-schuim op de voorvoet - bij elkaar wordt gehouden door een melkachtige, plastic schacht van de middenvoet.

https://www.walkfootjoy.com/

Post Reply